Vizes porszívó

A porzsákos és porzsák nélküli készülékekkel ellentétben a vizes porszívók hatékonysága a vízszűrő rendszerben rejlik. A tartályt mindössze tiszta vízzel kell feltölteni, amely megköti a szennyeződéseket, a port és a polleneket. A Thomas kínálatában többféle vizes porszívó is megtalálható, amellyel Ön is modernizálhatja otthonában a takarítást: ismerje meg termékeinket!

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs termék kiválasztva.
Mindent kitöröl Összehasonlítás

A vízszűrős porszívó előnyei

Mindössze 1 liter vízre van szükség

A porzsákos készülékekkel ellentétben a vizes porszívó a víz erejét használja a szennyeződések összegyűjtésére. A tartályt 1 liter tiszta vízzel kell feltölteni, majd legyen szó állatszőrről, porról, szennyeződésekről, atkákról, ezeket mind megköti a technológia.

Vizes porszívó = hatékonyabb takarítás

Bizonyára Önnek is ismerős a helyzet, amikor porszívózás után még egyszer le kell takarítani a bútorokat, mert a por egy része visszaszállt rájuk. Ez annak a következménye, hogy a hagyományos készülékek porzsákjából meglepően sok por jut vissza a levegőbe. A vízszűrős porszívó ezzel ellentétben megköti a vízben a szennyeződéseket, így azok a tartályban maradnak, Önnek pedig nem kell megismételnie a fáradságos munkát.

Higiénikus ürítés

A porzsákos vagy portartályos készülékek esetében a szennyeződések ürítésekor a por egy része visszaszáll a levegőbe. A víztartályból ezzel szemben egyszerűen a lefolyóba lehet önteni a vízzel összeállt koszt. Ha sokszor használja ugyanazt a porzsákot huzamos ideig, akkor a benne ragadt szennyeződések egy idő után ráadásul kellemetlen szagot öltenek, és a gép ezt fújja a szobába. A vizes porszívók tartályát folyó víz alatt könnyen és higiénikusan el lehet mosni és utána eltörölgetni, ha pedig porszívózás előtt egy-két csepp illóolajt csepegtet a vízszűrőbe, az egész lakást beillatosíthatja munka közben!

Pollenek és atkák megszűrése

A vizes porszívókat kifejezetten ajánlják allergiások és asztmások számára is. Hogy miért? A házipor egész évben, míg a pollenek kora tavasztól késő őszig jelen vannak a levegőben, a szellőztetéssel pedig a helyiségekbe is bejutnak. A szénanáthás tüneteket nem egyszerű enyhíteni, hiszen a szőnyegben és a kárpitokon is megmaradnak az allergizáló részecskék. Vizes porszívózás során a vízben megkötött pollenek és atkák nem tudnak visszajutni a levegőbe, így hosszú távon csökkenthetők a panaszok.

Frissebb levegő otthonában vizes porszívó használatával

Miután a tartályban lévő víz megkötötte a padlóról, kárpitokról beszívott port, a kiáramló levegő még egy HEPA szűrőn is keresztülmegy, miután újra visszakerülne a helyiségbe. A technológiának köszönhetően Ön is tapasztalhatja, hogy otthonában porszívózás után kellemesebb, párásabb lesz a levegő, ha vizes készüléket választ.

Miért érdemes a Thomas vizes porszívó kínálatát választani?

Korszerű vizes porszívó technológiák

A Thomas készülékek négyféle vizes technológiával rendelkezhetnek:

  • Aqua technológia: Aqua-Pure-Filterbox tartály gondoskodik a hatékony tisztításről és a levegő frissességéről.
  • Aqua+ technológia: a kényelmes Aquabox szűrő és nagynyomású tisztítórendszer kombinációja a takarítógépekben.
  • Aqua Twin technológia: Aqua Twin vízszűrős rendszer, amely hatékonyan párásítja a levegőt, kiegészítve a nagynyomású rendszer előnyeivel.
  • Cycloon Hybrid technológia: kínálatunkban száraz-nedves porszívó típusok is megtalálhatók saját fejlesztésű technológiánknak köszönhetően, amelyek használhatóak vízszűrő rendszerrel vagy fejlett portartállyal.

Speciális vízszűrős porszívók

Mérnökeink készülékeink fejlesztésekor gondoltak az állattartókra, az allergiásokra és a tökéletes tisztaság kedvelőire is. Ezért kínálatunkban különleges állatszőr porszívók és atka elleni porszívók is megtalálhatók. Ezek vizes takarítógép funkcióval is rendelkeznek, azaz porszívózáson kívül alkalmasak padlófelmosásra és kárpittisztításra is.

 

Vizes porszívó
Vízszűrős porszívó

Ergonomikus víztartályos porszívó

Napjainkban a szuper funkciók mellett a felhasználóbarát is kivitelezés a háztartási gépeknél. Kínálatunkban olyan porszívókat találhat, amelyek könnyen gurulnak óriási kerekeiknek köszönhetően, ezért még a nagyobb nedves takarítógépek is egyszerűen mozgathatók. Egyes készülékeinkhez olyan extrák is tartoznak, mint résszívófej, Turbo kefe, állatszőr szívó kefe és kárpittisztító folyadék, amelyekkel még hatékonyabb és gyorsabb lehet a takarítás.

Országos partnerhálózat

Készülékeink több országos hálózattal rendelkező partnerünknél is elérhetőek mind online, mind személyesen az üzletekben. Ennek köszönhetően Ön kényelmesen, akár a kanapéról is házhoz tudja rendelni termékeinket, de akár a boltokban is felmérheti minőségüket, tulajdonságaikat.

Nedves porszívó német minőségben

Évszázados, a háztartási elektronikai piacon megszerzett tapasztalatunknak köszönhetően olyan gépeket gyártunk, amelyek alkatrészei mind kifogástalanul működnek hosszú éveken keresztül: ezt nevezzük német minőségnek.

Felkeltettük érdeklődését nedves porszívóink iránt? Keresse termékeinket partnereink üzleteiben!