CYCLOON HYBRID TECHNOLÓGIA

PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓZÁS easyBOX CIKLON RENDSZERŰ TARTÁLLYAL- FRISSÍTŐ ÚJDONSÁG.

VÍZSZŰRŐS PORSZÍVÓZÁS A THOMAS AQUA-FRESHAIR-BOX SZŰRŐJÉVEL

A THOMAS easyBOX portartály

A THOMAS easyBOX portartály

A THOMAS Hybrid porszívók újítása az újonnan kifejlesztett easyBOX szűrő. Két kamrára van osztva, a külsőkben az allergén finom por, belül pedig a hajszálak és nagyobb szennyeződések gyűlnek össze. A különféle kamrákba történő szétválasztás közvetlenül a ciklonos porszívózás során történik. Ez a rendszer tehát biztosítja, hogy a finom porszemcsék „kamrájukba” zárva maradjanak, és a tartály ürítése során ne jussanak vissza a környezetbe.

Portartályos porszívózás az easyBOX szűrővel: Az állati szőrök, a nagyméretű szennyező részecskék, pollenek és a finom por alapos eltávolításának módja. Ez a szűrő egy teljesen új zárrendszert használ, amely nagyobb higiéniát biztosít, és jelentősen javítja a kezelés egyszerűségét és kényelmét. Az intelligens nyitó mechanizmusnak köszönhetően a THOMAS easyBOX szűrő ürítése nemcsak nagyon egyszerű, de rendkívül higiénikus is.
Mind a durva-, mind a finom port tartalmazó kamrát érintésmentesen ki lehet üríteni.

A THOMAS CYCLOON HYBRID porszívók tervezésénél nagy hangsúlyt fektettünk a könnyű használatra. Ennek köszönhetően a portartály könnyen eltávolítható és tisztítható.

CIKLONOS PORSZÍVÓZÁS

A THOMAS easyBOX SZŰRŐVEL.

Nagyon egyszerű:
A középső, nagyobb szennyeződést gyűjtő kamra gyors ürítése

Higiénikus:
Öblítse át a finompor kamrákat vízzel, majd vegye le a tartály fedelét.

Egyszerű ürítés:
Ürítse ki a finomporral kevert vizet. Nem jut vissza allergén a levegőbe.

FRISSÍTŐ PORSZÍVÓZÁS

FRISSÍTSE A LEVEGŐT A THOMAS CÉG AQUA-FRESHAIR-BOX vízszűrőjével.

Ha a THOMAS AQUA-FRESH AIR -BOX szűrőjével felszerelt porszívóval takarít, akkor a THOMAS bevált vízszűrő rendszere lép akcióba.

Csak egy liter víz elegendő a por és más szennyező részecskék megkötéséhez a tartályban.

A feloldott por és a szennyeződések a vízzel együtt kerülnek eltávolításra – így az allergének nem tudnak a levegőbe visszakerülni!

Az AQUA-FRESHAIR-BOX szűrő vizet használ már a levegő beszívása során. A szennyező részecskéket a Wet-Jet fúvókarendszer finoman porlasztott vízzel borítja be, a tartályba kerülnek és ott biztonságosan a vízhez kötődnek. A piszok és a por megkötődik és feloldódik a vízben, ami nagy mértékben megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését.

A finom por és az allergének 100%-ban a vízszűrőben ragadnak.
Ennek eredményeként a levegő érezhetően felfrissül és megtisztul.

A finom por és az allergének 100%-ban a vízszűrőben ragadnak.
Ennek eredményeként a levegő érezhetően felfrissül és megtisztul.

KEDVEZŐ ÁR ÉS A TERMÉSZETI ERŐFORRÁSOK VÉDELME.

Az AQUA-PURE-FILTERBOX vízszűrővel ellátott porszívó használata során nincs szükség porzsákra, nem kell rendszeresen újakat vásárolnia – így pénzt takaríthat meg és óvja a környezetet.