Rólunk

 

 

THOMAS

Frissítően különleges.

Több, mint 100 éve.

Sokan nem is tudják, hogy életük során többször találkoztak már a technológiánkkal.

Mivel az 1930-as évek elején mi voltunk az első európai gyártója a fémből készült, elektromos meghajtású mosógépeknek és centrifugákat is évtizedek óta készítünk, technológiánk, az általunk gyártott alkatrészek ma is megtalálhatóak sok ismert márka készülékében. Családunk négy nemzedék óta tevékenykedik Németországban, Siegerland tartományban és a mai napig büszkén hirdetjük készülékeinken: Made in Germany.

A piackutatások alapján tudjuk, hogy a felhasználók többet igényelnek egy porszívótól, mint amennyit manapság képes adni neki a legtöbb gyártó. Mindig elkötelezettek voltunk az innovatív és a felhasználó igényeinek megfelelő termékek gyártása mellett. Odafigyelünk ügyfeleinkre és megvalósítjuk a kívánságaikat a termékeink tervezése során. Ez egy jó ok arra, hogy THOMAS terméket válasszon. Lehet szó egy porzsák nélküli, AQUA PURE vízszűrővel rendelkező porszívóról az allergiások számára, vagy akár egy többfunkciós készülékről, szőnyeg- és kárpit takarító funkcióval és az AQUA+ technológiának köszönhető légtisztító hatással, vagy az első porzsák nélküli Cycloon Hybrid porszívóról. Akik egy megbízható, sokoldalú készüléket keresnek, azok biztos nem csalódnak majd a THOMAS termékeiben.

A THOMAS termékek természetesen megfelelnek az összes jelenleg érvényes minőségi, környezetvédelmi és energiatakarékossági előírásnak. Több évtizedes működésünk alatt számos rangos díjat nyertünk s rengeteg kiváló teszteredményt kaptunk. Fenntartható módon használjuk fel a nyersanyagokat, és feldolgozásuk során a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk, hogy ezzel is óvjuk környezetünket.

THOMAS, frissítően különleges.

Régen és most.

 

Termékeink tervezése során ugyanúgy fontos a design, a teljesítmény, az anyag és a fizikai dinamika, ezek együtt határozzák meg készülékeink versenyképességét.

Mi nem sietünk. Soha nem vinnénk piacra egy olyan terméket, amelyet nem teszteltünk alaposan, különböző üzemi körülmények között. Az összes alkatrésznek tökéletesen illeszkedniük kell egymáshoz, a készüléknek rendkívül kopás- és időtállónak kell lennie. A minőségellenőrzés nemcsak egy, a tervezés során történő, egyszeri esemény, hanem egy jól bevett praxis a gyártás minden egyes fázisában.

A gyors és folyamatos fejlődés és növekedés ellenére a szervezeti kultúránk nagyon is családközpontú maradt, továbbra is ragaszkodunk az “igazi német mestermunka” ideáljához.  Ahogy múlnak az évtizedek, egyre inkább hiszünk abban, hogy innen ered az erőnk és a fejlődési kapacitásunk. Manapság világszerte emberek milliói vesznek eredeti termékeket, mert bíznak a gyártóban. Mi is azért dolgoztunk keményen és lelkiismeretesen eddig és fogunk ezután is, hogy érdemesek legyünk vásárlóink bizalmára.

 

 

Egy cég sikerének alappillére: fenntartani a hagyományt és közben alkalmazni a modern fejlesztéseket.

  • A legjobb minőségű termékek gyártásához vezető úton soha nem óvakodtunk a hagyomány és az innováció kreatív keverékétől.
  • Ezen hozzáállásnak köszönhetően a THOMAS még az 1930-as években Európa első villamos meghajtású, fémből készült, elektromos meghajtású mosógépgyártója lett. Az ilyenfajta innovatív és felhasználóközpontú hozzáállást más készülékeink is bizonyítják: az első hordozható gőzporszívók, takarítógépek, vízszűrős porszívók, valamint a forróvizes tisztító készülékek.

 

Milyen díjakat nyert el a Thomas?

A THOMAS termékek rendszeresen kapnak díjakat a hatékony szűrési képességükért és a fejlett technológiájukért, valamint kiváló teszteredményeket nyernek el különböző intézeteknél.

A „kiterjesztett valóság” használatával, melynek során a felhasználók szó szerint bepillantást nyerhetnek a készülékbe, egy újszerű vásárló élményt nyújtunk ügyfeleinknek. Ezért a technikai újításért a THOMAS elnyerte a Digital Champions Awards 2019 díjat a „Digital Customer Experience” kategóriában.

 

 

A THOMAS CYCLOON HYBRID technológiája nyerte el a „German Innovation Award – Winner  2018„ – Német Innovációs Díj – Győztes, 2018 címet a „Háztartási készülékek” kategóriában, köszönhetően a hozzáadott értéknek és az innovatív technológiának.

 

 

Valamennyi AQUA+ vízszűrővel felszerelt THOMAS készülék rendelkezik a DHA (Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V. – Német Bőr- és Allergiasegély Intézet) ajánlásával, mivel minden porszívózás alkalmával tisztítják a levegőt, akár 100%-ig.

 

 

A német „Haus & Garten Test” tesztmagazin 2018-ban a vizsgált Thomas készülékeknek „Nagyon Jó” értékelést adott a „szívási teljesítményre és a többféle felületen végzett higiénikus tisztításra”, illetve  szintén „Nagyon Jó” értékelést kapott néhány modell, mint „többfunkciós, kényelmes készülék allergiában szenvedőknek”.

 

A német „Technik bei Hause” Intézet által szervezett gyakorlati teszteken számos THOMAS takarítógép, valamint több Cycloon Hybrid modell „Nagyon Jó” értékelést kapott.

 

 

 

A THOMAS perfect air animal  pure porszívót tesztelte 2015-ben és az Ár/Érték arányt tekintve „Nagyon Jó” értékeléssel ajánlja a „TestPraktiker”.