AQUA TECHNOLÓGIA

VÍZSZŰRŐS PORSZÍVÓ A THOMAS-TÓL:
A BEÉPÍTETT AQUA-PURE-FILTERBOX VÍZSZŰRŐ BIZTOSÍTJA A TISZTA ÉS FRISS LEVEGŐT

AQUA-PURE-FILTERBOX VÍZSZŰRŐ

A THOMAS vízszűrős porszívók AQUA-PURE-FILTERBOX vízszűrővel vannak felszerelve, amelyben a házipor, allergének, pollen, szennyeződések, állati szőr és szagrészecskék biztonságosan megkötődnek. Az apró szennyező részecskéket a felszívás során azonnal megnedvesíti és megköti csupán 1 liter vízben. A rendszer előnye, hogy a porszemcsék nem jutnak takarítás közben vissza a levegőbe, hanem a szűrőben lévő vízzel együtt eltávolításra kerülnek. A THOMAS vízszűrős porszívókban alkalmazott technológia nemcsak a padlók, szőnyegek alapos porszívózását teszi lehetővé, hanem biztosítja a lakás tiszta levegőjét is. Ez különösen előnyös azoknál az allergiás személyeknél, akiknek rendkívül fontos az allergén- és pormentes levegő.

Hogyan használják az AQUA-PURE-FILTERBOX vízszűrők a vizet a porszívózáskor? A vízszűrő tartályba érkező levegőben lévő apró porszemeket, allergén részecskéket egy speciális Wet-Jet fúvókarendszeren keresztül finoman permetezett víz borítja be, ezáltal nehezebbek lesznek és biztonságosan megkötődnek a vízben. A piszok és a por feloldódik a vízben, nagy mértékben megakadályozva a kellemetlen szagok keletkezését.

A finom port és az allergéneket benedvesítik és megkötik a vízben.
Ennek eredményeként a levegő érezhetően felfrissül és megtisztul.

A finom port és az allergéneket benedvesítik és megkötik a vízben.
Ennek eredményeként a levegő érezhetően felfrissül és megtisztul.

Az AQUA technológiával rendelkező THOMAS porszívókban a vízszűrőt csupán 1 liter vízzel kell feltölteni.

Az összes beszívott por és szennyeződés megragad és feloldódik a tartályban lévő vízben,
és biztonságosan eltávolítható lesz a piszkos vízzel. Semmi nem kerül vissza a levegőbe.

Az összes beszívott por és szennyeződés megragad és feloldódik a tartályban lévő vízben, és biztonságosan eltávolítható lesz a piszkos vízzel. Semmi nem kerül vissza a levegőbe.

KEDVEZŐ ÁR ÉS A TERMÉSZETI ERŐFORRÁSOK VÉDELME.

Az AQUA-PURE-FILTERBOX vízszűrővel ellátott porszívó használata során nincs szükség porzsákra, nem kell rendszeresen újakat vásárolnia – így pénzt takaríthat meg és óvja a környezetet.