Porzsák nélküli porszívó

A porzsák nélküli porszívó kinézetével és paramétereivel nagyban hasonlít a porzsákos változathoz. Utóbbival ellentétben a porzsák nélküli az összegyűjtött port nem zsákba, hanem tartályba gyűjti. Segítségével hatékonyabban, könnyebben és gazdaságosabban szabadíthatjuk meg otthonunkat a szennyeződésektől. A Thomas porzsák nélküli porszívóival Ön is kihasználhatja a modern technológai előnyeit: tekintse meg termékeinket!

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs termék kiválasztva.
Mindent kitöröl Összehasonlítás

Miért érdemes a Thomas porzsák nélküli porszívó kínálatából választani?

Hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Több, mint 100 éves működésünk során nagyon sokan a tudtukon kívül is kapcsolatba kerültek már velünk. A Thomas ugyanis már az 1930-as évektől kezdve az elsők között gyártotta a fémből készült, elektromos mosógépeket. Alkatrészeink a mai napig számos neves márka készülékeiben megtalálhatók. Azóta termékeink köre is jócskán kibővült, amelyek megtervezését évszázados tapasztalattal a hátunk mögött végezzük.

Exkluzív minőségű porzsák nélküli porszívó

A Thomas négy generáció óta tevékenykedik Németországban, ez idő alatt egyszer sem kötöttünk kompromisszumot minőség tekintetében. Nincs ez másként porzsák nélküli porszívó esetében sem: a tervezéstől a gyártásig szigorú követelménynek kell megfelelnie készülékeinknek.

Nagy választék porzsák nélküli porszívóból

A technológiától kezdve a teljesítményig mindenki igényeinek megfelelő, különböző porzsákmentes porszívókat kínálunk. Legyen szó a Cycloon Hybrid vagy az Aqua illetve Aqua+ porzsák nélküli technológiáról, a választék igen széles palettán mozog. A kisebb gépektől kezdve a nagyobb készülékekig – egyes porzsák nélküli porszívó 1600 W teljesítményt is meghalad – mindenki megtalálhatja számításait.

Állatbarátokra és allergiásokra is gondoltunk

Amennyiben Ön állatbarát vagy esetleg allergiás, nyugodtan fordulhat hozzánk bizalommal. Egyes Thomas porszívókat ugyanis kifejezetten a kiskedvencek szőrszálainak és kellemetlen szaguknak az eltávolítására fejlesztettük ki. Ha pedig netán allergiában szenved, termékeink kimagaslóan hatékony szűrőrendszerrel készültek, így az allergének nem kerülnek vissza a levegőbe.

Állatbarátokra és allergiásokra is gondoltunk

Amennyiben Ön állatbarát vagy esetleg allergiás, nyugodtan fordulhat hozzánk bizalommal. Egyes Thomas porszívókat ugyanis kifejezetten a kiskedvencek szőrszálainak és kellemetlen szaguknak az eltávolítására fejlesztettük ki. Ha pedig netán allergiában szenved, termékeink kimagaslóan hatékony szűrőrendszerrel készültek, így az allergének nem kerülnek vissza a levegőbe.

Tovább az állatszőr porszívókhoz

Tovább az atkaporszívókhoz

Innovatív porszívó kínálat

A Thomas kimondott figyelmet fordít a minőség mellett a környezetvédelemre és az energiatakarékosságra is. Minden nyersanyagot a legkorszerűbb technológiával dolgozunk és használunk fel. Az általunk forgalmazott porszívók így megfelelnek minden jelenleg érvényben lévő előírásnak.

Hogyan működik a porzsák nélküli porszívó?

Amint a nevükből is kiderül, ezek a porszívók nem rendelkeznek porzsákkal. Helyettük a felszívott port egy tartályba gyűjti a készülék, amely üríthető és mosható. Abban a tekintetben, hogy milyen maga a tartály, megkülönböztetünk száraz és vizes tartályos porzsák nélküli porszívót.

  • Száraz tartályos porszívó:

A száraz tartályos porszívók működési elve eltér a hagyományos porzsákos porszívóktól. Az úgynevezett ciklonhatás a kisebb és nagyobb szennyeződéseket szétválasztja egymástól, és bejuttatja őket a tartályba. A beszívott részecskék a centrifugális erő hatására felgyorsulnak, majd a levegőből a gyűjtőtartály falára kerülnek. Ezután a művelet után következik a végleges szűrés egy szűrőn keresztül. Amikor megtelik a tartály, egyszerűen csak ki kell azt üríteni, majd kitisztítani és kimosni a filtert. Thomas különlegesség a dupla kamrás rendszer, melyben a nagyobb szennyeződések és a finompor elkülönített kamrákba kerül, így a tartály ürítése kimagaslóan higiénikus.

  • Vizes tartályos porszívó:

A vizes porszívók belsejében egy vízzel teli tartály helyezkedik el. Ide áramlik a felszívott pormennyiség, ahol a víz megköti a levegő által szállított szennyeződést, és ott is marad. Használat után csak el kell mosni a tartályt, majd porszívózás előtt újra feltölteni vízzel, és már kezdődhet is a takarítás. A Thomas a szűrés hatékonyságát egy JET Injektor rendszer alkalmazásával növeli, melynek segítségével a kisebb porszemek is a vízben ragadnak, nem kerülnek vissza a levegőbe.

Porzsák nélküli porszívó allergiásoknak
Porzsák nélküli porszívó Thomas

Milyen előnyei vannak, ha egy porszívó porzsák nélküli?

  • Nincs szükség porzsákra: nem kell minden egyes alkalommal új porzsák után nézni, amikor használni szeretnénk a készüléket. Jóval gazdaságosabb megoldásnak bizonyul, mint a hagyományos, porzsákos típusok.
  • Allergiásoknak is ideális: a porzsák nélküli porszívók vizes tartályos kialakítása tökéletes allergiában szenvedő felhasználók számára. Miután a felszívott port a víz megköti, így ürítéskor sem kerülnek vissza a szennyeződések és allergének a levegőbe. Ráadásul porszívózás közben nem örvénylik a por, ami szintén az allergiásoknak kedvez.
  • Állandó szívóteljesítmény: a porzsák nélküli porszívók stabil teljesítménnyel rendelkeznek, ezért kiemelkedő minőségű porszívózást tesznek lehetővé. A szívóteljesítményre befolyással van a porszívó felépítése, a szívófej- vagy kefetípus, valamint a takarított felület is. Legyen szó bármelyik energiabesorolásról – „A” -tól „G” -ig -, mindegyik porzsák nélküli porszívó egyenletes és alapos munkát végez.
  • Nedves szennyeződésekhez is alkalmazható: nedves üzemmódú takarításnál a porzsák nélküli porszívó még hatékonyabban és könnyebben képes felszívni a szennyeződéseket. Kíméletesebb a takarított felülethez is, ha a készülék nedvesen szívja fel a port a padlóról.

További kérdései merültek fel termékeinkkel kapcsolatban? Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére: vegye fel velük a kapcsolatot!