Álló porszívó

Az álló porszívó a modern háztartások készüléke. Hatékonysága mellett praktikuma sem mellékes: kis helyen is elfér és nagyon könnyű a használata. Ergonomikus Thomas rúdporszívók kínálatunkban: ismerje meg termékeinket!

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs termék kiválasztva.
Mindent kitöröl Összehasonlítás

Melyek az álló porszívó előnyei?

Álló porszívó, ami kis helyen is elfér

A legtöbben kialakításuk miatt teszik le a voksukat az álló porszívók mellett. Ezek a készülékek elférnek a kanapé mellett, a mosókonyhában, a konyhaszekrény mellett a sarokban. Ezért igazán praktikusak például kis méretű, belvárosi lakásokban, ahol nincs lehetőség nagyobb takarítógépeket és hagyományos vezetékes porszívókat tárolni.

Ergonomikus Thomas rúdporszívók

Talán a második leggyakoribb érv a botporszívó mellett, hogy sokkal kíméletesebb takarítás közben, mint a hagyományos verziók. Használatkor nem kell lehajolni, hiszen függőleges szerkezete lehetővé teszi, hogy Ön görnyedés nélkül porszívózzon vele. A kínálatunkban kapható álló készülékekre ezen felül az is igaz, hogy rendkívül kis önsúllyal rendelkeznek, így nem nehéz őket tolni-húzni a szőnyegen.

Átalakítható rúdporszívó

Egyes álló porszívók egyszerűen kézi porszívóvá alakíthatók. Ilyen készülék kínálatunkban például a Quickstick Turbo Plus, amelyet autóban, kárpitokon és például a konyhapulton hagyományos morzsaporszívóként is lehet használni, így Ön is tisztaságot varázsolhat a nehezen hozzáférhető helyeken.

Sürgős takarításnál mindig kéznél vannak

A botporszívó tagadhatatlan előnye, hogy a kisebb-nagyobb háztartási baleseteknél mindig kéznél van. Ha kiborult a virágföld, vagy nem várt vendégek érkeztek, akkor elég csak levenni a töltőállomásról és máris működésre kész. A kínálatunkban kapható függőleges porszívók mind akkumulátorral működnek, ezért még a vezetékekkel sem kell feleslegesen bíbelődni. Általánosságban 30-40 perc működési idővel bírnak, ami pont elegendő egy gyors porszívózáshoz rendrakás előtt.

Álló porszívó porzsák nélkül

Sokan azért is választják a porszívó álló verzióját, mert porzsákra sincs szükség a használatához. A porzsák ürítése, cseréje és beszerzése bonyolultabb folyamat, mintha egy műanyag tartályt kellene a szemetesbe üríteni. A rúdporszívók nem alkalmasak porzsákos működésre, cserébe könnyen tisztán tarthatók.

Miért válassza a Thomas álló porszívó kínálatát?

Évszázados tapasztalattal rendelkezünk

A Thomas márka már az 1900-as évek elején is létezett: ekkoriban neves elektronikai márkák belső alkatrészeit készítette csapatunk nagy szakértelemmel, mint motorok, szűrők stb. 30 évvel ezelőtt a piacon megszerzett tapasztalatunkat saját termékek, méghozzá porszívók gyártásába fektettük, így születtek meg az leső generációs Thomas porszívók. Készülékeink ma már a legmodernebb technológiákkal és a 21. század ergonómiai kihívásainak eleget téve születnek.

Innovatív porszívó típusok

Kínálatunkban nemcsak álló, hanem hagyományos talajporszívók, takarítógépek és gőztisztítók is elérhetők vásárlóink számára. Köztük speciális, állattartóknak szánt állatszőr porszívók és atkaporszívók az allergiásoknak. Technológiánk között megtalálható vízszűrős és ciklon is, hogy a takarítást erős szívóerővel, higiénikus portartállyal és a víz erejével tudjuk hatékonyabbá és élvezetesebbé tenni.

Modern porszívók mai igényekre tervezve

A 21. században olyan háztartási gépekre van szükség, amelyek a házimunkát felgyorsítják és alaposabb takarítást tesznek lehetővé. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően készülékeinket természetes testtartással lehet alkalmazni, nem kell begörnyedni porszívózás közben, hiszen azok könnyen tolhatók-húzhatók. A gépek alkalmi takarítás és nagytakarítás esetén is alaposak, hogy Önnek ne kelljen hetente több napon is otthona tisztántartásával foglalkoznia.

 

Álló porszívó
Rúdporszívó

Thomas minőség = német minőség

Porszívóinkat olyan alkatrészek felhasználásával készítjük, amelyek tartósságot és szuper teljesítményt kölcsönöznek készülékeinknek. A német minőség megmutatkozik az általunk felhasznált alapanyagokban, ergonómiában, egyedülálló technológiáinkban és kiemelkedő mechanikában is. Minden porszívónkra legalább egy év jótállás érvényes, de a termékek beregisztrálásával további extra hónapokat is igényelhet.

Országos partnerhálózat

Porszívóink online és személyesen az üzletekben is megvásárolhatók országos szinten partnereinknek – köztük a legnagyobb elektronikai márkáknak – köszönhetően. Ön akár a laptop elől néhány kattintással házhoz rendelheti termékeinket, de akár személyesen is meggyőződhet készülékeink funkcióiról és minőségéről.

Felkeltettük érdeklődését rúdporszívóink iránt? Fedezze fel, hol kaphatók készülékeink!