Gőztisztító

A gőzös tisztítás egyre népszerűbb takarítási forma a háztartásokban, hiszen a sokoldalúan használható gőztisztító gépek minden helyiségben alkalmazhatók, legyen szó a hálószobáról vagy a konyháról. A Thomas gőztisztító kiváló heti takarításhoz és nagytakarításhoz is. Ismerje meg kínálatunkat partnereinknél!

Melyek a Thomas gőztisztító előnyei?

  • Nagy teljesítményű, hatékony gőztisztító

A gőztisztító gép egyedülálló abból a szempontból, hogy a hagyományos tisztítási módszerekkel ellentétben a baktériumok és a vírusok 99 százalékát elpusztítja.

  • Környezetbarát takarítási módszer

Gőzzel vegyszermentesen lehet ugyanolyan tisztaságot elérni, mint a drága, felesleges és káros tisztítószerekkel. Ráadásul a gép minimális vízfogyasztással még alaposabb munkát tud végezni, mintha klasszikus módon felmosnánk a felületet.

  • Sokoldalú gőztisztító gép

Otthona bármely helyiségében tisztaságot varázsolhat gőzös tisztítással. A praktikus eszköz a padló és tisztításán kívül használható a konyhai felületek, a WC, a fürdőszobai csempe, fuga vagy épp a járólap fertőtlenítésére, a penészgomba eltávolítására. Ha egy multifunkciós gépet keres, amely minden nélkülözhetetlen tartozékkal felszerelt, akkor a Vaporo Buggy ideális választás.

 

  • Egyszerű használat, kompakt kialakítás

A modern takarítógépek óriási előnye, hogy kis önsúllyal rendelkeznek, praktikus a kialakításuk és rendelkeznek minden olyan tartozékkal, ami megkönnyíti a takarítást. Ezekre az előnyökre mi is nagy gondot fordítottunk formatervezés során. Gőztisztítónk kisméretű, gond nélkül gurul akár küszöb felett is, megfelelő hosszúságú kábeles csatlakozója van, és Ön sem fog elfáradni használat közben.

  • Nagytakarításkor elengedhetetlen eszköz

Időnként mindenki tart nagytakarítást, amikor a padlótól a plafonig tisztára varázsolja otthonát. A tartozékok használatával nehezen hozzáférhető helyeket is kitakaríthat, valamint a fáradságos ablakpucolást sem kell többé a klasszikus, papírtörlős módszerrel elvégeznie. Évszakváltáskor vagy ünnepek előtt így töredékére csökkentheti, stressz mentesítheti a teljeskörű takarítást.

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs termék kiválasztva.
Mindent kitöröl Összehasonlítás

Miért válassza a Thomas gépeket?

A különleges igényekre is gondoltunk: a takarítás során igen változatos elvárások jelentkezhetnek a háztartási gépekkel szemben. Az allergiásoknak a levegő tisztasága és a pollenek hatékony kiszűrése a fontos, míg a belvárosi otthonokban praktikus, kis helyen tárolható eszközökre van szükség. Termékeink között ezért multifunkciós és hagyományos porszívók is helyet kaptak.

Ötvözzük a hagyományokat és az innovációt: hagyomány tisztelet alatt a tőlünk megszokott német minőségre gondolunk. Gépeinket nagy műgonddal készítjük el olyan alkatrészek felhasználásával, amelyek kiállják a rendszeres használat és az idő próbáját. Azonban a modern háztartásokban olyan eszközökre van szükség, amelyekkel a napi takarítás gyorsabban és hatékonyabban elvégezhető. Mi ennek eleget téve a nagy teljesítményt, az ergonómiát és a tartósságot vegyítjük gyártás során.

Többfajta készüléket is gyártunk: kínálatunkban mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelő készüléket, legyen szó kisállat tartókról vagy nagyobb családokról, ahol a gyerekek után gyakran kell takarítani. Vízszűrős porszívók, többfunkciós takarítógépek, egyedülálló Hybrid modellek, vezeték nélküli készülékek és gőztisztítók is elérhetők partnereink üzleteiben.

Évszázados tapasztalat a piacon: már az 1900-as évek közepe óta készítünk alkatrészeket különféle háztartási gépekbe, évszázados tapasztalatunkat pedig több mint 30 éve a prémium porszívók és takarítógépek gyártásában kamatoztatjuk. Stabil tudásunkat a legújabb innovációkkal kapcsoljuk össze, így jöhetett létre Aqua Twin, Cycloon Hybrid és Aqua+ technológiánk is.

A legnépszerűbb üzletekben kaphatók porszívóink: partnereink országos hálózattal rendelkeznek, ezért Magyarországon bárhonnan elérhetők termékeink. Sőt, akár házhoz is rendelheti gépeinket!

Felkeltettük érdeklődését a gőztisztító gépek iránt? Rendeljen online kényelmesen, vagy vásároljon személyesen partnereink üzleteiben!