A Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet újdonsága abban rejlik, hogy a készülék két különböző szűrővel rendelkezik, így két használati mód válik lehetővé! Most te döntheted el: inkább gyorsan, de ugyanakkor hatékonyan szeretnéd kiporszívózni a lakást vagy pedig alapos takarításra és a levegő tisztítására lenne szükséged. A készülék mind a két esetben tökéletesen beválik, te pedig, igényeid szerint, az egyik vagy a másik szűrőt választhatod a ciklon rendszerű easyBox portartály, vagy az Aqua-FreshAir-Box vízszűrő közül.

A ciklon easyBox egy tartály, amely tökéletesen beválik a lakás mindennapi takarítása során. A tartály három rekesszel rendelkezik, az egyikbe a nagyobb szennyeződések kerülnek, a másik kettőben pedig az apró por gyülemlik fel. Ennek köszönhetően a tartály kiürítése nagyon egyszerű, gyors és higiénikus, mert a nagy rekeszbe kerülő piszkot egyből kiöntheted a szemetesbe, a kisebb rekeszeket pedig elég átöblíteni folyó víz alatt- így elkerülheted, hogy visszajussanak a helység levegőjébe.

Az Aqua-FreshAir-Box egy fejlett vízszűrő, amellyel elláttuk a Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet készüléket. A vízszűrő egy innovatív rendszeren alapul, amely lehetővé teszi, hogy a tartályban lévő víz megkösse a szennyeződéseket és megakadályozza azoknak kikerülését a porszívóból. A tartály kiürítése nagyon egyszerű, akár egy kézzel is lehet kivenni a készülékből, a szennyes vizet kiöntheted a vécécsészébe. Az így kiporszívózott felületek tiszták, a benti levegő meg friss és enyhén nedves lesz. A szűrő egyúttal lehetővé teszi a padlóra kifolyt folyadékok hatékony felszívását is.

Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet – a testre szabott tartozékok

A Thomas készülékeknek egyik sokszor kiemelt előnye a hozzájuk járó tartozékok széles választéka. A korábban említett két szűrő mellett a Cycloon Hybrid LED Parquet porszívó öt különböző szívófejjel/kefével is rendelkezik!

A kemény padló/szőnyeg kefe a „foot-click” átkapcsoló gombbal. Ez a megoldás lehetővé teszi több különböző felület hatékony porszívózását (pl. laminált padló vagy járólap tisztításához elég átkapcsolni a „kemény padló”, a padlószőnyeg takarításához pedig a „szőnyeg” módra). Mindennapi, gyors porszívózás közben nem kell szívófejet váltanod, elég, ha lábbal működteted a gombot, és ezzel kiválasztod a megfelelő üzemmódot. Van még valami – a CleanLight fej, amely egy LED világítású szívófej! A kis, mozgásérzékelős lámpa automatikusan bekapcsol a sötét környezetben! Ez egy nagyon fontos funkció, amelynek köszönhetően a bútor, az ágy vagy a kanapé alatti felületeken is könnyen megtalálhatsz majd minden egyes porcicát vagy foltot.

A másik szívófej egy nagy, kárpitfelületek tisztítására tervezett kefe. Ezt a szívófejet elsősorban azoknak ajánljuk, akik háziállatot tartanak, de a kefe jól eltávolítja a hajszálat és az ételmorzsát is.  

A Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet tartozékok között a következő szívófejeket is találod: egy „turn-around” típusú, a parketta tisztítására tervezett, oldalra forduló kefét, egy puha szálú kefét, amely nemcsak tisztítja, hanem fényesíti is a parkettát, valamint egy rés szívófejet. Az utóbbi szívófej hosszú (36 cm), a vége viszont úgy van kialakítva, hogy akár nehezen elérhető helyekről is el lehet távolítani vele a port és más szennyeződéseket (pl. a mennyezet sarkánál található pókhalókat). A rés szívófejre ráteheted egy puha szálú kerek szívófejet is, amellyel le tudod porszívózni a bútorokat vagy akár az elektronikai berendezéseket is.

Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet – további előnyök

Ha ismered a Thomas termékeket, az alább felsorolt előnyök biztos nem lepnek meg. Ha viszont a Cycloon Hybrid LED Parquet az első Thomas készülék, amelyet megvettél, az alábbiakban összegyűjtjük porszívóink néhány általános jellegzetességét:

  • hosszú kábel
  • hosszú teleszkópos cső
  • könnyen irányítható kerekek
  • könnyű használat – innovatív technológiánknak és sok a tartozéknak köszönhetően a készülék kezelése nagyon intuitív. Mindig tudod, hogyan kell vezérelni, az egyes funkciók le vannak írva a porszívó burkolatán, az alkatrészek könnyen össze- és leszerelhetők, a készülék tisztítása nagyon egyszerű.