Vezeték nélküli porszívó

Akkumulátoros porszívó

A modern háztartások korszerű gépeket igényelnek, ezért nem mindegy, milyen porszívót választunk otthonunk tisztán tartására. Temérdek lehetőség közül manapság már akkumulátoros porszívó is a rendelkezésünkre áll, ha a praktikum a legfontosabb a vásárláskor. A Thomas vezeték nélküli porszívó kínálatában Ön is megtalálhatja az ideális készüléket: ismerje meg termékeinket!

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs termék kiválasztva.
Mindent kitöröl Összehasonlítás

Miért érdemes Thomas vezeték nélküli porszívót választani?

Innovatív gépek német minőségben

Porszívóinkat nagy műgonddal tervezzük és készítjük olyan alkatrészek felhasználásával, amelyek tartósságot adnak készülékeinknek. A német minőség megmutatkozik gépjeink kiváló mechanikájában és magas minőségű alapanyaghasználatában is, miközben olyan innovatív és egyedülálló technológiákat alkalmazunk, mint az Aqua+ és a Cycloon Hybrid.

Modern akkumulátoros porszívó a modern igényekre szabva

Napjaink háztartásaiban többféle elvárás is felmerülhet a takarítógépekkel, porszívókkal szemben. Az akkumulátoros kézi porszívó azért kedvelt háztartási kellék, mert gyorsan bevethető, ha alkalmi takarításra van szükség. Azonban számos más típus is kínálatunkat képezi: a Thomas porszívók között az allergiásoknak szánt atka porszívók és a kisállat tartók számára tervezett multifunkciós gépek is megtalálhatók.

Vezeték nélküli porszívó gyártás évszázados tapasztalattal

Mérnökeink és fejlesztőink már az 1900-as években is készítettek alkatrészeket neves márkák háztartási készülékeibe. Néhány évtizede azonban a piacon megszerzett tudásunkat saját termékeink gyártásába fektettük, így születhettek meg a Thomas porszívók és takarítógépek. Szakértelmünket a 21. század igényeinek megfelelően formáljuk, és korszerűsítjük tudásunkat, hogy készülékeink a modern kor háztartásait 100 százalékban kiszolgálják.

Partnereink országosan elérhetők

Partnereink országos hálózatának köszönhetően minden Thomas vezeték nélküli porszívó elérhető Magyarország teljes területén. A fizikai üzletekben megtekintheti és élőben is felfedezheti készülékeink kinézetét, funkciót és minőségét. Ha kényelmesen házhoz rendelne, az sem okoz gondot: több partnerünknél is elérhető online rendelés opció.

Az akkumulátoros porszívó előnyei

Alkalmi takarítás vezeték nélküli porszívóval

Az akkumulátoros készülékek legnagyobb előnye, hogy bármikor használatra kész. Nem szükséges kivennünk a dobozból és az elektromos hálózathoz sem kell csatlakoztatni a gépet. Egyetlen gombnyomással kezdetét veheti a takarítás, és a porszívózás befejezése után egyszerűen csak vissza kell helyezni a töltőállomásra.

Legyen szó a fürdőszobában elhullajtott hajszálakról, kenyérmorzsáról a nappaliban, netán a háziállatunk után szeretnénk gyorsan tisztaságot varázsolni, a vezeték nélküli porszívó mindig kéznél van. Erős akkumulátoruknak köszönhetően több, mint fél óra működési idővel bírnak, ami épp elegendő a villámgyors takarításhoz.

Praktikus, ergonomikus kialakítás

Az akkus porszívó álló kialakítása Önnek is megkönnyíti a munkát. Nem kell lehajolni, kényelmes, természetes testtartásban lehet használni a nappalitól kezdve a konyhán át egészen a hálószobáig. Ezek a típusok nagyon könnyűek is, így egyáltalán nem fáradságos velük a takarítás.

Autótakarításra is használható

A hosszú porszívókar levehető, és akkumulátoros kézi porszívó formájában autók kárpitjának kiporszívózására is alkalmasak. A kézi funkcióval a nehezen elérhető, szűk helyeket is könnyen ki lehet tisztítani.

Nem szükséges hozzá porzsák

A porzsák nélküli technológia nem véletlenül kedvelt napjainkban. Ezeknél a készülékeknél nem szükséges utólag új porzsákot beszerezni az üzletekben. Helyette portartályuk higiénikusan kiüríthető, és vízzel kimosható.

Kiknek érdemes vezeték nélküli porszívót beszerezni?

  • Gyors takarításhoz: akik instant takarítási megoldásokat keresnek a mindennapokban.
  • Kiegészítő készüléket keresnek: ha Önnek is szüksége van hagyományos porszívó vagy takarítógép mellé egy kiegészítő rapid gépre, akkor egy akkumulátoros porszívó kitűnő választás. Míg a hétvégi nagytakarítást el lehet végezni a multifunkciós eszközzel, addig hétköznapokon az álló készülék gyors megoldást kínál.
  • Praktikus porszívók kedvelőinek: ha Ön sem szeret a hálózati csatlakozóval bajlódni, akkor a vezeték nélküli készülékben nem fog csalódni.
  • Kedvező árú gépet keres: a vezeték nélküli porszívó ára általában kedvezőbb, mint egy hagyományos készüléké.

Felkeltettük érdeklődését akkumulátoros álló porszívó felhozatalunk iránt? Keresse készülékeinket partnereinknél!