Vezeték nélküli porszívó

Akkumulátoros porszívó

A modern háztartások korszerű gépeket igényelnek, ezért nem mindegy, milyen porszívót választunk otthonunk tisztán tartására. Temérdek lehetőség közül manapság már akkumulátoros porszívó is a rendelkezésünkre áll, ha a praktikum a legfontosabb a vásárláskor. A Thomas vezeték nélküli porszívó kínálatában Ön is megtalálhatja az ideális készüléket: ismerje meg termékeinket!

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs kiválasztva termék az összehasonlításhoz
Kijelöltek törlése Összehasonlítás

Miért érdemes Thomas vezeték nélküli porszívót választani?

Innovatív gépek német minőségben

Porszívóinkat nagy műgonddal tervezzük és készítjük olyan alkatrészek felhasználásával, amelyek tartósságot adnak készülékeinknek. A német minőség megmutatkozik gépjeink kiváló mechanikájában és magas minőségű alapanyaghasználatában is, miközben olyan innovatív és egyedülálló technológiákat alkalmazunk, mint az Aqua+ és a Cycloon Hybrid.

Modern akkumulátoros porszívó a modern igényekre szabva

Napjaink háztartásaiban többféle elvárás is felmerülhet a takarítógépekkel, porszívókkal szemben. Az akkumulátoros kézi porszívó azért kedvelt háztartási kellék, mert gyorsan bevethető, ha alkalmi takarításra van szükség. Azonban számos más típus is kínálatunkat képezi: a Thomas porszívók között az allergiásoknak szánt atka porszívók és a kisállat tartók számára tervezett multifunkciós gépek is megtalálhatók.

Vezeték nélküli porszívó gyártás évszázados tapasztalattal

Mérnökeink és fejlesztőink már az 1900-as években is készítettek alkatrészeket neves márkák háztartási készülékeibe. Néhány évtizede azonban a piacon megszerzett tudásunkat saját termékeink gyártásába fektettük, így születhettek meg a Thomas porszívók és takarítógépek. Szakértelmünket a 21. század igényeinek megfelelően formáljuk, és korszerűsítjük tudásunkat, hogy készülékeink a modern kor háztartásait 100 százalékban kiszolgálják.

Partnereink országosan elérhetők

Partnereink országos hálózatának köszönhetően minden Thomas vezeték nélküli porszívó elérhető Magyarország teljes területén. A fizikai üzletekben megtekintheti és élőben is felfedezheti készülékeink kinézetét, funkciót és minőségét. Ha kényelmesen házhoz rendelne, az sem okoz gondot: több partnerünknél is elérhető online rendelés opció.

Az akkumulátoros porszívó előnyei

Alkalmi takarítás vezeték nélküli porszívóval

Az akkumulátoros készülékek legnagyobb előnye, hogy bármikor használatra kész. Nem szükséges kivennünk a dobozból és az elektromos hálózathoz sem kell csatlakoztatni a gépet. Egyetlen gombnyomással kezdetét veheti a takarítás, és a porszívózás befejezése után egyszerűen csak vissza kell helyezni a töltőállomásra.

Legyen szó a fürdőszobában elhullajtott hajszálakról, kenyérmorzsáról a nappaliban, netán a háziállatunk után szeretnénk gyorsan tisztaságot varázsolni, a vezeték nélküli porszívó mindig kéznél van. Erős akkumulátoruknak köszönhetően több, mint fél óra működési idővel bírnak, ami épp elegendő a villámgyors takarításhoz.

Praktikus, ergonomikus kialakítás

Az akkus porszívó álló kialakítása Önnek is megkönnyíti a munkát. Nem kell lehajolni, kényelmes, természetes testtartásban lehet használni a nappalitól kezdve a konyhán át egészen a hálószobáig. Ezek a típusok nagyon könnyűek is, így egyáltalán nem fáradságos velük a takarítás.

Autótakarításra is használható

A hosszú porszívókar levehető, és akkumulátoros kézi porszívó formájában autók kárpitjának kiporszívózására is alkalmasak. A kézi funkcióval a nehezen elérhető, szűk helyeket is könnyen ki lehet tisztítani.

Nem szükséges hozzá porzsák

A porzsák nélküli technológia nem véletlenül kedvelt napjainkban. Ezeknél a készülékeknél nem szükséges utólag új porzsákot beszerezni az üzletekben. Helyette portartályuk higiénikusan kiüríthető, és vízzel kimosható.

Kiknek érdemes vezeték nélküli porszívót beszerezni?

  • Gyors takarításhoz: akik instant takarítási megoldásokat keresnek a mindennapokban.
  • Kiegészítő készüléket keresnek: ha Önnek is szüksége van hagyományos porszívó vagy takarítógép mellé egy kiegészítő rapid gépre, akkor egy akkumulátoros porszívó kitűnő választás. Míg a hétvégi nagytakarítást el lehet végezni a multifunkciós eszközzel, addig hétköznapokon az álló készülék gyors megoldást kínál.
  • Praktikus porszívók kedvelőinek: ha Ön sem szeret a hálózati csatlakozóval bajlódni, akkor a vezeték nélküli készülékben nem fog csalódni.
  • Kedvező árú gépet keres: a vezeték nélküli porszívó ára általában kedvezőbb, mint egy hagyományos készüléké.

Felkeltettük érdeklődését akkumulátoros álló porszívó felhozatalunk iránt? Keresse készülékeinket partnereinknél!

További információk