Takarítógép

A takarítógép egy többfunkciós háztartási készülék, amelyet bátran alkalmazhat szőnyeg- és kárpittisztítás, valamint padlóápolás alkalmával. A Thomas kínálatában számos többfunkciós, akár 4 különféle üzemmóddal rendelkező gépet is talál: ismerje meg termékeinket!

Termékkategória

Összehasonlítás

  • Nincs termék kiválasztva.
Mindent kitöröl Összehasonlítás

Miért válassza a Thomas takarítógép kínálatát?

Takarítógép prémium minőségben

A Thomas porszívók és takarítógépek mind a márkánktól elvárt és megszokott német minőségben készülnek. Alapanyagaink megválasztásakor és alkatrészeink gyártásakor is a hosszú élettartamot és a nagy teljesítményt tartjuk szem előtt.

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk

Fejlesztőink és mérnökeink már egy évszázada készítenek különféle belső alkatrészeket (motorokat, szűrőket) nagy elektronikai márkák készülékeibe. Ezt a széleskörű tapasztalatot néhány évtizede saját porszívók és takarítógépek gyártásába fektettük. A piacon szerzett tudásunkkal olyan gépeket tudunk készíteni, amelyek hatékonyságukban és funkcióikban is egyedülállók.

Az innováció hívei vagyunk

A 21. századi, modern háztartások modern megoldásokat igényelnek. Szaktudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy Önnek ne kelljen hosszú, fáradságos órákat eltöltenie a takarítással.

Vásárlóink igényeit tartjuk szem előtt

Készülékeink megálmodásakor a legfontosabb számunkra, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak. Épp ezért kínálatunkban megtalálhatók speciális darabok is: például atkaporszívók allergiásoknak és állatszőr porszívók kisállat gazdiknak. A tartozékok kialakításakor a praktikumra ugyanúgy ügyeltünk, mint az ergonómiára: célunk, hogy háztartási gépjeink megkönnyítsék az Ön mindennapjait.

Partnereink az egész országban elérhetők

Partnereink országos hálózattal rendelkeznek: ez azt jelenti, hogy Ön Magyarország bármely részén is él, kényelmesen megvásárolhatja termékeinket. Ráadásul lehetősége van egyenesen a kanapéról rendelni, ha a kényelmes házhozszállítást választja.

Melyek a takarítógépek előnyei?

Többfunkciós takarítógép

A takarítógépek legnagyobb előnye, hogy többféle munkálatra is használhatók a hagyományos porszívózáson kívül. Kiegészítőiknek köszönhetően kárpit- és padlótisztításra, valamint a bútorok portalanítására is alkalmasak. Sőt, vizes tisztító és magasnyomású funkcióval is rendelkeznek, amely a Thomas Aqua+ és Twin Aqua technológiának köszönhető. Ha Ön is olyan készüléket keres, amelyet sokoldalúan alkalmazhat háztartásában, akkor a Thomas takarítógépekben nem fog csalódni.

Higiénikusan üríthető tartály

A klasszikus értelemben vett porzsákokkal szemben a portartályok azért előnyösebbek, mert sokkal higiénikusabban kiüríthetők. Legyen szó hagyományos vagy vizes porszívózásról, egyszerűen a lefolyóba lehet üríteni a box tartalmát. Egyes készülékeknél a tartály különválasztja a nehezebb szennyeződéseket a finom portól, így utóbbi nem tud visszaszállni a levegőbe a tartály ürítése során.

Padlótakarítás vegyszerek nélkül

Felmosás helyett villámgyors és alapos padlótisztítás? A Thomas takarítógép használatával ez is lehetséges, ráadásul akár káros vegyszerek nélkül. A gép tartályát elegendő tiszta vízzel feltölteni, és egyetlen gombnyomással indulhat a teljeskörű takarítás. Az igazán alapos felmosáshoz pedig használja tisztítószer koncentrátumainkat.

 

Takarítógépek előnyei
Takarítógép használata

Takarítógép levegőtisztító funkcióval

A Thomas takarítógépek vízszűrővel történő használatakor nemcsak a szőnyeg és a bútorok kárpitja lesz tisztább, hanem a levegő is. Vízszűrős porszívózásnál ugyanis az apró porszemcsék és a pollenek nem szállnak vissza a levegőbe. Helyette lecsapódnak a vízben, amelyet utána ki lehet üríteni a lefolyóba. Ha finom illatot is szeretne varázsolni, akkor néhány csepp illóolajat is érdemes a vízbe keverni, így igazán friss lesz a szoba levegője.

Takarítógép vagy porszívó?

Erre a kérdésre igen nehéz választ adni, hiszen mindenkinek eltérőek az elvárásai a porszívókkal és a takarítógépekkel kapcsolatosan. A Thomas 3 az 1-ben takarítógépek szerencsére hagyományos porszívóként is alkalmazhatók, így erről a funkcióról sem kell lemondania, ha készülékeinket választja.
Gyors takarításhoz száraz porzsákos vagy tartályos készülékként is elindíthatók. Természetesen a gép ilyenkor is alapos, hiszen nagyteljesítményű motor hajtja. Azonban évszakváltáskor, ha kisállatok vagy gyermekek után átfogó tisztítást szeretne végezni, akkor a vízszűrős vagy nagynyomású takarítógép funkció használatát javasoljuk.

Kiknek ajánljuk a Thomas takarítógépeket?

  • A maximális tisztaságot kedvelőknek.
  • Kisállattartóknak.
  • Allergiásoknak.
  • Kisgyermekes családoknak.
  • Azoknak, akik 3 az 1-ben multifunkciós készülékeket keresnek.
  • Akik szeretnének vizes porszívózást is alkalmazni otthonukban.

Szeretné megismerni közelebbről is a Thomas takarítógépeket? Keresse készülékeinket partnereink üzleteiben!