Thomas Cycloon Hybrid Pet&Friends porszívót – ahogy a modell neve is sugallja – elsősorban a háziállatok gazdáinak ajánljuk.  

Ez a hibrid, porzsák nélküli porszívó kétféle szűrővel van ellátva: ciklon rendszerű portartállyal és vízszűrővel. Ez a megoldás lehetővé teszi a két tisztítási mód közötti választást. Az első üzemmódot a gyors, mindennapi porszívózáshoz ajánljuk, ilyenkor a ciklon szűrőnek köszönhetően az easyBox portartályt nem kell minden használat után kitakarítani. Ez a funkció tökéletesen megfelel, amikor csak felfrissíteni szeretnéd a padlót pl. délután, amikor hazajössz a munkából. A másik opció az alapos tisztítás. Ebben az esetben az Aqua-FreshAir-Box vízszűrő nemcsak a padló vagy más felület tisztítását biztosítja, hanem a levegő frissítését is. Ezt a megoldást érdemes alkalmazni hétvégén, amikor több időt szakíthatsz a lakás alapos takarítására.

A porszívó nagy előnyét azt is jelenti, hogy maga a porszívózás és a tartály kiürítése teljesen higiénikusan végezhető. A készülék nem rendelkezik porzsákkal, így a felhasználó nem kerül közvetlen érintkezésbe a porral, ami jó hír nemcsak az allergiában szenvedőknek, de minden porra érzékeny ember számára is.

Az easyBox tartálynak köszönhetően a porszívózás nagyon hatékony, a tartály kiürítése viszont teljesen higiénikus. A tartály három rekeszből áll: a nagy középsőbe a nagyobb méretű szennyeződések kerülnek, a kétoldalt elhelyezett kisebb rekeszekbe viszont a finom por választódik ki. A tartály kiürítése nagyon könnyű, a nagyobb rekesz tartalmát közvetlenül a szemetesbe üríthetjük ki, a kisebb rekeszeket elég átöblíteni vízzel, akár csupán kéthavonta egyszer.

A porszívó el van látva a korábban említett Aqua-FreshAir-Box vízszűrővel, amely lehetővé teszi az alapos, vízszűrős porszívózást. A nedvesítő hatásnak köszönhetően a szűrőtartály falán megtapadó szennyeződések keverednek a vízzel és megmaradnak a tartályban. Porszívózás közben érezni lehet, hogy a levegő enyhén párás, felfrissített és tiszta.

Fontos előnyök:

  • porzsák nélküli porszívózásgyorsan és kényelmesen,
  • kétféle tisztítási mód választható: ciklon rendszerű portartállyal vagy vízszűrővel