Minden háziállat gazdája tudja, hogy a lakás tisztán tartása több időt és munkát igényel, ha egy kis kedvenc is ott lakik. A Cycloon Hybrid Pet&Friends porszívó speciális állatszőr -eltávolító kefével rendelkezik, amelynek köszönhetően a takarítás gyorsabb és hatékonyabb is lesz. Nagy szívóteljesítményének köszönhetően a makacs szennyeződésekkel is könnyedén megbirkózik.

Folyadékok felszívása 

Az állattartók gyakran küszködnek a kedvenceik által az itatótálból kiborított vízzel. A Thomas porszívó el van látva az Aqua-FreshAir-Box tartállyal, valamint a szívófejbe beépített gumi törlővel, amely lehetővé teszi a folyadékok hatékony felszívását. Porszívózás után már nincs szükség a padló felmosására.

 

A porszívó több speciális tartozékkal használható, amelyek különösen hasznosak az állattartók számára

  • Turbokefe– eltávolítja az állatszőrt a szőnyegekről, macska-, kutyaágyakról és más fekhelyekről. A kefe kinyitható, a henger könnyen tisztítható.
  • Kárpittisztító kefe –tökéletes a kárpitozott felületek, kanapék, fotelek tisztítására, a kefén található két speciális textilbetét alaposan eltávolítja a szőr- és hajszálakat a kárpitról.
  • Parketta- és szőnyegtisztító kefe: nagyobb felületek takarításához, ezen is megtalálható a speciális textilbetét, a szőrök minél hatékonyabb eltávolításához.

 

A 36 centiméter hosszú rés szívófej lehetővé teszi a hatékony porszívózást akár a nehezen megközelíthető helyeken is. Ennek köszönhetően a por és az állatszőr könnyedén és alaposan eltávolítható a sarkokról, bútorok alól vagy az állat fekhelyének párnái alól is.

A készlet egy külön kerek bútorkefét is tartalmaz, amely segítségével könnyedén és tartósan el lehet távolítani a port a bútorok felületéről is.

 

A kerek bútorkefének köszönhetően meg tudod tisztítani az ajtók felső szárnyát, a mennyezeti lámpát vagy a padlószegélylécet.

 

Fontos előnyök:

  • Több szívófej különböző felületekhez
  • Magas szívóteljesítmény
  • Hatékony szűrés, légfrissítő hatással